fivestars Estrelle
example

Over Estrelle

Estrelle is opgericht door Bianca Kopier. Zij is al geruime tijd werkzaam als assistente op diverse niveaus. Zij heeft, onder andere, gewerkt als officemanager, persoonlijk assistente, hoofd secretariaat en teamleider.
 
Veel ervaring:
“In 1997 had ik mijn eerste functie als office manager. Sinds die tijd heb ik verschillende interessante functies vervuld, veel geleerd en veel ervaring opgedaan bij diverse organisaties. Ik heb afdelingen opgezet en gereorganiseerd. Hier ligt ook mijn kracht! het brengen van vernieuwing. Uiteindelijk heb ik, in 2008, besloten mijn vaste betrekking op te geven en te gaan doen wat ik echt wil: Tijdelijke opdrachten bij verschillende organisaties om daar mijn kennis en ervaring toe te passen bij het verbeteren van de werkprocessen en het vormen van teams."
 
Passende functie:
Estrelle Interim Solutions helpt assistenten aan een passende opdracht binnen hun favoriete omgeving.
De assistenten hebben veel ervaring als Management Ondersteuner en het zijn echte aanpakkers. Met een HBO werk- en denkniveau op administratief, financieel en secretarieel gebied voelen zij zich binnen verschillende organisaties thuis, dus ook bij uw organisatie.
 
Maatwerk:
Estrelle Interim Solutions levert maatwerk aan organisaties. Zij stelt haar ervaring ter beschikking bij het aansturen, organiseren of reorganiseren van teams. Daarnaast controleert en optimaliseert zij administratieve werkwijzen en processen.
 
Estrelle Interim Solutions is gevestigd in het midden van het land, zij werkt landelijk.
 
Bianca's motto is: Persoonlijke benadering en duidelijke communicatie.

Prince2 Foundation training & examen

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

PRINCE 2 Foundation certificaat halen in één dag? Dat is zeker mogelijk! 24 november is er weer een cursus in Vleuten. De kosten zijn slechts € 625,- excl. BTW

Meer informatie kunt u opvragen via het contactformulier.